АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

П.У. „Бубица“ налази се на Звездари, у мирној и тихој улици, у ширем центру града, али ипак заштићеној од градске гужве. 2006. године „Бубица“ добија верификацију Министарства просвете – број решења 022-05-258/2006-07, престаје да буде Студио за учење и постаје Предшколска установа „Бубица“.
Од септембра 2015. године ПУ “Бубица” се налази у систему субвенција града.
Предшколска установа Бубица се налази у мирној улици на Звездари у непосредној близини центра града.Поседује два објекта која су међусобно повезана прелепим двориштем,које је опремљено савременим реквизитима који омогућавају да свакодневни дечији боравак на чистом ваздуху буде испуњен,осим моторних И креативним и стваралачким активностима.
Унутрашњи простор вртића је врло комфоран,лепо уређен И светао.Урађен је по свим стандардима који поштују правилан И целовит развој дечије личности.
Рад се одвија у малим групама,чиме се подстиче индивидуални приступ сваком детету,као И брижљиво одабране садржаје у свакодневном ритму дана установе.
Са децом ради стручно оспособљени кадар:медицинске сестре –васпитачи, дипломирани васпитачи,педагози,а све уз стручни надзор логопеда , стоматолога И педијатра.
Целокупна површина објекта је покривена савременим видео надзором.

ВРТИЋ БУБИЦА ЈЕ МЕСТО ГДЕ ПОЧИЊЕ ДЕТИЊСТВО !

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Мехмеда Соколовића 18
Телефон: 011/2405-266 и 064/2251-874
Имејл: bubicav@gmail.com

АКТУЕЛНИ ОГЛАС ИЗ ПУБЛИКАЦИЈЕ ВОДИЧ ЗА РОДИТЕЉЕ

ГДЕ СЕ НАЛАЗИ

УЗРАСТ:
од 1,5 до 7 година

Галерија фотографија

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име