Prolećni festival cveća i sitnih kolača u Brook Hill Internacionalnoj školi

Svake školske godine škola Brook Hill organizuje nekoliko interesantnih događaja na kojima njihova deca imaju priliku, i tu priliku vrlo uspešno koriste, da izraze svoje kreativne sposobnosti.

Tako su, pre par dana, krajem marta, organizovali PRVI PROLEĆNI FESTIVAL CVEĆA I, zamislite, SITNIH KOLAČA !
I postigli, kažu, neverovatan uspeh! Naime, svi izloženi kolači sa štandova su prodati. Tako se velika dečija kreativnost, na koju su u školi Brook Hill vrlo ponosni, na kraju i – isplatila.

Inače, u ovoj internacionalnoj školi, deca su stalno usmeravana da iskažu svoj individualni talenat.

Nešto od festivalske atmosfere i maštovitih eksponata može se videti na priloženim fotografijama

A KRAJEM MAJA – BAZAR.

Za razliku od festivala cveća koji je ove godine organizovan po prvi put (i sitnih kolača!), Brook Hill Internacionalna škola će, poslednje subote u maju, nastavljajući u prolećnom ritmu, organizovati svoj, sada već tradicionalni, dobrotvorni, BAZAR.

Cilj je da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. BAZAR se sastoji od raznih zanimljivih aktivnosti u kojima učestvuju deca škole Brook Hill, njihovi roditelji i nastavnici, ali i svi donori i saradnici koji žele da se uključe u ovaj projekat.

Ove godine očekuju 300 zvanica, među kojima, osim dece, roditelja i nastavnika, i mnoge predstavnike stranih ambasada i prijatelje škole.

Dobrotvorni BAZAR će trajati 4 sata, od 11 do 15h.

Brook Hill Internacionalna škola poziva sve ljude koji su zainteresovani da posete školu na dan BAZARA, da se jave na telefon 011/ 369-13-10 i dobiju sve potrebne informacije.

U međuvremenu, na youtube kanalu škole možete pogledati kako je to izgledalo prethodnih godina.

GALERIJA FOTOGRAFIJA:

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име