Pčeličine knjige na češkom i slovenačkom jeziku

Ni ovog vrelog leta u izdavačkoj kući Pčelica nema predaha. U toku su pripreme za predstojeće sajmove u Frankfurtu i u Beogradu, koji će se održati na jesen. Ali, Pčelica ovoga leta ubira i plodove svog rada, pa su se tako Pčeličine knjige nedavno pojavile i na češkom, a potom i na slovenačkom jeziku.

Zahvaljujući saradnji izdavačke kuće Pčelica sa češkim izdavačem Fortuna Libri iz Praga, četiri knjige iz Pčeličine edicije Bebina prva knjiga: Reči, U kući, Napolju i Životinje, pojavile su se i na češkom jeziku.

Nedavno je i slovenački izdavač TEHNIŠKA ZALOŽBA SLOVENIJE iz Ljubljane, objavio četiri knjige iz Pčeličine edicije GALERIJA VELIKANA. Verujemo da će mladi čitaoci u Sloveniji uživati uz najznačajnije VLADARE I VOĐE, KOMPOZITORE, SLIKARE i NAUČNIKE u Pčeličinom izboru, predstavljene kao tematske zbirke ilustrovanih enciklopedija o ljudima koji su ostavili neizbrisiv trag u istoriji, umetnosti i nauci.

Uskoro iz Pčelice očekujemo nova izdanja kojima će se ovaj čačanski izdavač predstaviti kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име