NOVO U PČELICI – PSIHOLOŠKI PRIRUČNICI ZA DECU!

Pčelica vam predstavlja nove interaktivne psihološke priručnike za decu kao podršku prevenciji nasilja u porodici i školi i raznim psihološkim smetnjama kod najmlađih usled ponižavanja, zastrašivanja i zlostavljanja. Uz dozvolu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, knjige sadrže i kontakt podatke i SOS telefon za prijavu nasilja u školama, kao i SOS telefon Nacionalne dečje linije NADEL.

Svima nam je ponekad teško da se nosimo sa svakodnevnim situacijama i zbog toga se osećamo preopterećeno. Povremeno nam je potrebna i dodatna pomoć. Psihološki priručnici za decu su edicija interaktivnih knjiga koje pomoću zanimljivih aktivnosti, crtanja, bojenja i pisanja deci pokazuju put ka sreći, smirenosti i samouverenosti. Knjige ove edicije su pomoć u savladavanju stresnih situacija, prevazilaženju briga i oslobađanju od straha.

„Bez briga!” je interaktivna knjiga za decu koja se ponekad osećaju nervozno ili su pod stresom. „Samo hrabro!” je pravi izbor za decu koja se ponekad osećaju uplašeno ili uznemireno. Deca koja se ponekad osećaju tužno I ljutito naučiće kako da se nose sa svojim emocijama uz knjigu „Oseti sreću!”, a ona koja se osećaju postiđeno ili uvređeno će prevazići svoje probleme uz knjigu „Imaj snagu!”

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име