NOVO – Brook Hill Internacionalni vrtić za uzrast dece od 3-5 godina

Brook Hill Intenacionalna škola nove školske 2018/2019 godine se širi i otvara vrata svog novog Brook Hill Internacionalnog vrtića za uzrast dece od 3-5 godina.

Kao i svake godine, naša škola će organizovati veče dobrodošlice za roditelje i sve zainteresovane da se upoznaju sa našim profesorima i personalom.

Brook Hill Internacioni vrtić na svojoj novoj lokaciji u ulici Vajara Đoke Jovanovića 7, na Dedinju nudi našim najmlađim učenicima komforno i bezbedno okruženje za početak njihovog puta kroz svet obrazovanja.
Želimo da vaše dete, sa radošću krene u osvajanje znanja.

U Brook Hill Internacionalnom vrtiću, vaše dete će, moći da iskaže svoje mišljenje i da uživa u interaktivnoj razmeni znanja sa ostalim učenicima.

Radujemo se početku nove školske godine i šansi da Brook Hill Internacionalnu školu ponovo predstavimo na novoj lokaciji.

Odeljenje za najmlađu decu se sastoji iz dve grupe:
  • Vrtić (deca od 3 do 4 godine)
  • Predškolska grupa (deca od 4 do 5 godina)


U Brook Hill Internacionalnom vr
tiću
, primenjujući Nacionalni obrazovni programi Engleske i Welsa, imamo mogućnost da odredimo individualne sposobnosti svakog deteta i da pratimo i podstičemo njihovo napredovanje kroz ocenjivanje njihovog rada i procenu znanja. Osim što rezultate procene znanja i napredovanja učenika šaljemo roditeljima dva puta godišnje, njih takođe prosleđujemo narednom učitelju, koje učenik preuzima na prelazu u više razrede.

U ovom osetljivom periodu dečijeg života, neophodno je poslati deci pozitivnu poruku u vezi sa školskim životom. Kako bismo poboljšali motivaciju i razvoj dece, različiti predavači koji posećuju školu, dele svoja iskustva, organizujemo različite tematske ekskurzije u toku školske godine.

Način učenja u Brook Hill Internacionalnoj školi prilagođen je uzrastu svake grupe, a osmišljeni su prema individualnim interesima dece. Tokom ove faze, deca su podstaknuta da razvijaju nove veštine. Svako dete napreduje onim tempom koji mu najviše odgovara u nastavnoj metodologiji koja uključuje igru i stečeno znanje.

Ukoliko i Vi želite da pružite svojoj deci najkvalitetnije obrazovanje u internacionalnom okruženju kontaktirajte nas:

Telefon: +381 11 40 – 43 – 780
E-mail:
kindergarten@brookhill.rs

Dobrodošli ste da nas posetite svakog radnog dana od 8 – 17 časova na našoj novoj lokaciji u ulici Vajara Đoke Jovanovića 7, na Dedinju!

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име