KUĆA ZNANJA, centar za kreativnu edukaciju

[vc_text_separator title=”AKTUELNE INFORMACIJE” color=”peacoc” border_width=”2″]

Centar za kreativnu edukaciju ”Кuća znanja” je osmišljen kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece od prvog do osmog razreda.
U funkcionalno organizovanom prostoru, u atmosferi poverenja, individualnog izražavanja i međusobne saradnje organizujemo različite sadržaje sa ciljem što šire i potpunije edukacije i dece i roditelja.

O Vašoj deci brinu: učitelji, nastavnici stranih jezika, lekar…

Boravak je otvoren preko celog dana, za vreme vikenda, tokom cele godine po potrebi.

1. MUDRE SOVE ~ Boravak je osmišljen tako, da vodi računa o celokupnom razvoju deteta. Pored školskih obaveza (izrada domaćeg zadatka, priprema za kontrolne i pismene zadatke, čitanje lektire, priprema za takmičenja) boravak pruža čitav niz aktivnosti, koje su sastavni deo svakodnevice jednog deteta: sport, muzika, razgovor o aktuelnim temama, kreativne radionice…). Organizuju se i: priredbe, šetnje u parku, obilazak kulturnih institucija (muzej, zoo – vrt, galerije…)

  1. BUDI VAŽAN ~ Centar za pripremu Male mature podrazumeva: predavanja, izradu vežbe nakon svake lekcije, savetodavni rad, individualni rad po potrebi. Priprema je koncipirana tako, da se učenik osmog razreda sa zadovoljstvom sprema za ispit zrelosti, te da sa osećajem važnosti i samopoštovanja prisustvuje ispitu.
  1. MOJ DAN predstavlja organizaciju svečanosti učenika: proslava rođendana, otvaranje samostalnih izložbi, predstavljanje knjige i drugih izdanja, čiji su autori deca.

  1. RODITELJ U TRENDU ~ Tamo gde su deca, tu su i roditelji. Ovde je reč o posebnom programu za roditelje, koji sadrži pedagošku edukaciju i savetodavni rad. Takođe, organizuju se kursevi jezika, koji prate Plan i program u školi, kako bi roditelj mogao da ima uvid u rad svoga deteta.

[vc_text_separator title=”KONTAKT INFORMACIJE” color=”peacoc” border_width=”2″]

Adresa: Krunska 40, Vračar
Tel. 011/3237267
Mob. 060/3456309
Email: centarkucaznanja@gmail.com

[vc_btn title=”kucaznanja.rs” style=”3d” shape=”square” color=”violet” link=”url:http%3A%2F%2Fkucaznanja.rs%2F||target:%20_blank|”][vc_btn title=”Facebook stranica” style=”3d” shape=”square” color=”blue” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKu%25C4%2587a-znanja-Centar-za-kreativnu-edukaciju-1663682510512497%2F||target:%20_blank|”]
[vc_text_separator title=”GDE SE NALAZI” color=”peacoc” border_width=”2″][vc_gmaps link=”#E-8_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”]
[vc_btn title=”AKTUELNI OGLAS” shape=”square” color=”violet” align=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-book” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fvodiczaroditelje.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FKucaZnanja_resenje2.jpg|||”][vc_message color=”success” message_box_style=”3d” style=”square” message_box_color=”success” icon_fontawesome=”fa fa-check”]UZRAST:
od 1. do 8. razreda[/vc_message]

GALERIJA FOTOGRAFIJA

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име