AKTUELNE INFORMACIJE

Produženi boravak Galapagos je mesto za školarce od prvog do četvrtog razreda.
U Galapagosu se igramo, družimo, radimo školske zadatke i gradivo, učimo nove stvari, razvijamo interesovanja i talente, idemo na izlete i udišemo čist zvezdarski vazduh.

U Galapagosu radimo sa malim grupama što nam omogućava da posvetimo posebnu pažnju individualnim potrebama svakog deteta i pružimo pomoć u školskom gradivu tamo gde je najpotrebnija. Pored školskog gradiva, u Galapagosu učimo i važne životne stvari. Učimo se lepom ponašanju, toleranciji i poštovanju drugih, očuvanju priorode, ponašanju u saobraćaju, zdravoj ishrani, fizičkoj kulturi, zdravim radnim navikama i preduzetničkom duhu.

Pridružite nam se.


Aktivnosti:

  • PRODUŽENI BORAVAK

Produženi boravak podrazumeva pratnju dece od i do škole u dve smene, tokom radnog vremena roditelja. Program se odvija u prijatnom ambijentu sa baštom a pod stalnim nadzorom stručnog osoblja. Svakom detetu je obezbedjen ručak u okviru boravka.

  • RAD NA NASTAVNOM GRADIVU

Vreme provedeno u boravku koristimo za izradu domaćih zadataka i pripremu za kontrolne i pismene zadatke, kako bi vreme kod kuće bilo slobodno za druge porodične aktivnosti. Rad u malim grupama omogućava nam da posvetimo pažnju svakom detetu i pružimo pomoć tamo gde je najpotrebnije.

  • KREATIVNE RADIONICE

Raznovrsan program radionica omogućava deci da razviju svoje likovne, muzičke, glumačke i druge kreativne sposobnosti i talente.

  • SPORT I REKREACIJA

Nastojimo da prenesemo deci ljubav prema prirodi i zdravom životu. Redovne sportsko-rekreativne aktivnosti odvijaju se u bašti našeg prostora, kao i u obližnjem sportskom centru Olimp i Zvezdarskoj šumi.

  • IZLETI

U saradnji sa roditeljima organizujemo fakultativne izlete, obilaske i posete muzejima, bioskopima i kulturnim i prirodnim znamenitostima našeg grada.

  • STRANI JEZICI

U okviru redovnog programa odvajamo vreme, da kroz igru i druženje učimo i usavršavamo engleski jezik. Osim ovih redovnih aktivnosti organizujemo i grupne i indivudalne časove stranog jezika sa profesorima

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Adresa: Vojvode Dovezenskog 13, Zvezdara
Tel. 011/40-30-747
Mob. 060/33-13-155
Email: info@galapagos.rs

Kontakt osoba: Olivera Radlović

RADNO VREME:
ponedeljak – petak
7.30 – 18h

ГДЕ СЕ НАЛАЗИ

УЗРАСТ:
од 1. до 4. разреда

Галерија фотографија

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име