Brook Hill International School organizuje letnji kamp za decu uzrasta od 4 do 18 godina.
Počevši u ponedeljak 03. jula do petka 04. avgusta 2018. godine, deca mogu uživati u velikom broju aktivnosti na engleskom jeziku, koja uključuju plivanje, sport, umetnost, zanatske delatnosti, mini projekte u različitim specijalizovanim radionicama.
Obezbedite Vašem detetu najbolji letnji raspust do sad. Ispunjen smehom, razvijanjem novih veština i upoznavanjem velikog broja novih i vrednih prijatelja!
Da bi ste rezervisali mesto za Vaše dete u našem letnjem kampu? Pozovite nas na 011/369-13-10 ili nam pošaljite mail na summercamp@brookhill.rs.Brook Hill Charity Bazaar 2018

Brook Hill International School je i ove godine organizovala Brook Hill Charity Bazaar gde deca, roditelji i svi naši prijatelji zajedno provode kvalitetno vreme ispunjeno muzikom, plesom i prilikom da upoznaju veliki broj internacionalnih prijatelja.
Ovogodišnji dobrotvorni bazar je bio posvećen prikupljanju novca za naše prijatelje iz udruženja „Pobednik“.
Kao i svake godine, prikupljen je veliki broj donacija, a svi naši posetioci su proveli dan ispunjen najrazličitijim aktivnostima kao što su velika tombola gde su imali mogućnost da osvoje vredne nagrade, skaču u zamku na naduvavanje, igraju ogroman broj zabavnih igara, imali su i šansu da probaju razne specijalitete od hrane donirane od strane naših sponzora. Uvek nam je zadovoljstvo da pomognemo onima kojima je pomoć najviše potrebna, a takođe nam je bilo zadovoljstvo ugostiti sve naše posetioce u prijatnom ambijentu Brook Hill International School.

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име