U PU Baby palace Anđela idu se u korak sa digitalizacijom pa je zahvaljujući jedinstvenom informacionom sistemu objedinjen rad svih službi ove predškolske ustanove. 

Danko Čučković- predsednik UO Baby palace Anđela
Jelena Stevanović- mama
Jovana Jovković- vaspitač predškolske grupe

U PU Baby palace Anđela osmišljen je informacioni sistem koji je u velikoj meri olakšao i unapredio sve procese u okviru ustanove.

Pre svega, u smislu jasnijeg, bržeg i dostupnijeg uvida u sve segmente koji su ključni za kvalitetan razvoj, dok su sa druge strane sve operativne stvari koje se odnose na kvalitetno vođenje ustanove stavljene pod isti sistem.

Ideja razvoja informacionog sistema nastala je sa grupom mladih inženjera koji su taj projekat pokrenuli, a predškolska ustanova prepoznala kao ozbiljan resurs i priključila se kao savetodavno telo koje je usavršilo već razvijene segmente.

Roditelji putem veb aplikacije imaju pravovremeni uvid u podatke koji se odnose na pisanu dokumentaciju, izveštaje lekara, pedagoga, psihologa kao i uvid u račune odnosno statusnu dokumentaciju.

Jedinstveni vaspitno obrazovni rad ove ustanove omogućava uvid u sklonosti i interesovanja svakog deteta koja se dalje pažljivo neguju i razvijaju.

Fakultativni programi i servisi takođe su važan deo ustanove pa su deci na raspolaganju plivanje, tenis, školica sporta ali i projekat Moj doktor, razvojno savetovalište, logopedski tretmani i muzičko igralište.

Digitalizacija PU “Baby Palace Anđela”, prilog iz 866. emisije Vodič za roditelje

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име