АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

DANCE PLUS је балетски студио за модеран и џез балет.
СТУДИО је основан 1991. године. У протеклом периоду се афирмисао учешћем на великом броју манифестација: музичким фестивалима, ТВ шоу програмима, концертима, модним манифестацијама, пословним презентацијама, рекламним кампањама, спортским приредбама и др.
DANCE PLUS студио је цлан УНЕСKО Међународног плесног Савета – CID – Conseil International de la Danse/International Dance Council , са седистем у Паризу.
Рад са плесачима је организован по узору на престижне школе џез балета у Европи и свету. Плесачи су подељени у групе које одговарају узрасту и нивоу знања, И то:

Две припремне групе за предшколски узраст , од 4-6 година
Четири групе девојчица школског узраста, од 7-14 година
Групе за тинејџере – средњошколце
Група за студенте
Група за одрасле

Осим према узрасту, плесачи су у групе распоређени и према нивоу знања, а постоје: припремни, почетни, средњи, напредни и професионални ниво.
Студио се налази у близини Ботаничке басте, на углу улица Цвијићеве и Таковске, локацији која је изузетно добро повезана и лако доступна из свих делова града (адреса Булевар деспота Стефана 68а). Балетска сала и пратеци сарџаји најсавременије су опремљени .
DANCE PLUS предводи госпођа Оља Матковић кореограф интернационалног образовања, са дугогодишњем искуством у области модерног и и џез балета.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Булевар Деспота Стефана 68а
(угао Таковске и Цвијићеве)
Телефон: 065/304-40-40
Имејл: office@dance-plus.net

ГДЕ СЕ НАЛАЗИ

УЗРАСТ:
4+ година

Галерија фотографија

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име