Time out tim je osmislio bogat sadržaj aktivnosti za decu od 3 do 10 godina i angažovao tim stručnjaka koji svakog vikenda na Adi (u prostoru Time out-a) organizuje niz edukativnih radionica, od 1. maja do 15. septembra. Radionice vode diplomirani pedagozi, arheolozi, arhitekte sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom. Više informacija o predavačima, terminima i programu pogledajte na www.clubtimeout.rsPopodnevno razgibavanje – Program se bazira na takozvanim motoričkim poligonima i aktivnostima sa loptom. Motorički poligoni su veoma zanimljivi deci, potrebno je brzo se provući, preskočiti, savladati datu prepreku, uraditi kolut unapred a pri tom uraditi sve zadatke za što kraće vreme, tačno i precizno. Igre sa loptom danas predstavljaju nesumnjivo najpopularniju sportsku aktivnost, a na radionicama deca će se upoznati sa osnovama fudbala, košarke, odbojke, rukometa.
Gospodar prstenova – Ovaj program podrazumeva približavanje svetske mitologije deci kroz igru. Teme su grčka, rimska, egipatska mitologija. Korišćenjem raznih metoda: crtanje, pravljenje raznih predmeta od gline i plastelina deca će imati priliku da na jedan interaktivan način spoznaju intrigantan svet svetske mitologije.
Put oko sveta – Deca će na ovim radionicama imati priliku da se susretnu sa globusom kao i da nauče gde se koja zemlja nalazi, da slušaju o različitim kulturama i običajima. Na radionici će deca praviti mape sveta i zastave koje će nositi svojim kućama. Naučiće kakva se odeća nosi u različitim delovima sveta kao i osnovne reči iz istih.
Kad porastem biću arhitekta – Ovaj program je osmišljen da na savremen način budi dečiju svest o prostoru i podstiče na kreativni pristup rešavanju problema. U direktnoj komunikaciji sa mladim arhitektima i radu na sopstvenim malim projektima deca razvijaju sposobnost prostornog mišljenja, inventivnost i istrajnost- veštine koje će ih učiniti uspešnijima koju god struku da odaberu.
Treasure hunt Indiana Jones – Ova radionica je osmišljena tako da deca nauče šta znači biti arheolog. U ulozi Indijane Džonsa svako dete će tražiti drevno zakopano blago, imaće priliku da napravi svoj mozaik ili da pronađe neki fosilni ostatak.

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име