BEBBO aplikacija

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo aplikaciju „BEBBO – Vaš saputnik u roditeljstvu“.
„BEBBO“ je unapređena „HaloBeba“ aplikacija za roditelje, osmišljena kao interaktivni vodič kroz uspešno roditeljstvo i odrastanje malog deteta, od rođenja do prvog dana škole.
Ovo je jedina sveobuhvatna i pouzdana mobilna aplikacija o roditeljstvu čiji sadržaj možete personalizovati prema uzrastu vašeg deteta, a koja je sada dostupna korisnicima Android i iOS uređaja.
Aplikacija je novi vid podrške omiljenog telefonskog savetovališta “Halo Beba” nastala u saradnji UNICEF-a u Srbiji, Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd i Nordeusa. Regionalna kancelarija UNICEF-a za Evropu i centralnu Aziju je unapredila aplikaciju koja je sada dostupna u čak 11 zemalja iteritorija i na 19 jezičkih varijanti.
Ova nova aplikacija vas vodi kroz uzbudljive i nezaboravne dane roditeljstva kroz interaktivne alate istručne savete za praćenje i podsticanje razvoja vaše bebe i malog deteta uključujući dnevne savete odojenju, ishrani, imunizaciji, igri, o zdravim i stimulativnim  dnevnim rutinama sa detetom, ali i oočuvanju zdravlja i dobrobiti cele porodice.

Zvanično nacionalno lansiranje aplikacije zakazano je za 10. februar 2022.


O prednostima aplikacije:

 • Aplikacija je jedinstveni sveobuhvatni i interaktivni vodič kroz roditeljstvo koji obuhvata sve oblastirazvoja deteta i sva najvažnija pitanja u vezi sa podsticajnim roditeljstvom i odrastanjem deteta odrođenja do polaska u školu
 • Sadržaj aplikacije je pouzdan, na dokazima zasnovan i aktuelan jer dajesmernice i u odnosu na Kovid-19 pandemiju
 • Sadržaj se može personalizovati prema uzrastu deteta na ličnom uređaju korisnika
 • Aplikacija pomaže roditeljima da prošire znanja, aktivno prate napredak, rast i razvoj svoje dece, ida, uz kalendar vakcinacija i pregleda, redovno dobijaju podsetnike
 • Bebbo nudi mnoštvo predloga igara i aktivnosti koje najbolje stimulišu razvoj
  deteta.
 • Besplatna je i dostupna je za Android i iOS uređaje, i može se koristiti i u oflajn modalitetu,
  ukoliko je prethodno sadržaj učitan sa interneta.
 • Dva roditelja je mogu koristiti istrovremeno za jedno ili više dece

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име