BABY PALACE ANĐELA, privatna predškolska ustanova

[vc_text_separator title=”АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ” color=”peacoc” border_width=”2″]

„BABY PALACE ANDJELA “ je osnovana sad već davne 2003.godine. Akreditaciju od Ministarstva prosvete dobija medju prvih sedam vrtića u Srbiji takozvanih “sedam veličansvetnih”.

Put do postignutog kvaliteta nije bio lak, ali verovali smo u ideju i pravac u kom treba da se razvija Baby Palace Andjela.

U „BABY PALACE ANDJELA„ vaspitne grupe su kalendarski uslovljene kako, kada je reč o jaslenim grupama dece do 3 godine, o vaspitnim grupama dece od 3 godine, do polaska u školu tako i pripremnim predškolskim grupama. Vaspitne grupe su male i pogodne za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad i posvećenost svakom detetu od strane vaspitača. Prema usvojenom standardu „BABY PALACE ANDJELA„ grupe broje do 12+1 dece.

Predškolska Ustanova „BABY PALACE ANDJELA„ u svom sastavu ima četiri objekta i to:

„BABY PALACE ANDJELA„ objekat UPRAVNE ZGRADE, objekat u funkciji uprave Ustanove, službe administracije-finansija i sekretarijata Ustanove, stručne službe Ustanove, tehničko-logističko-nabavne službe Ustanove, u ulici Bregalnička br. 9.

„BABY PALACE ANDJELA„ objekat Bela Kula, Vaspitanje i nega dece do 3 godine (jaslice) kao i vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od 3 do 5,5 godina, kao i pripremni predškolski program ostvaruje se u objektu “Bela Kula“ u ulici Bregalnička br. 7.

„BABY PALACE ANDJELA„ objekat Sanjalica. Vaspitanje i nega dece do 3 godine (jaslice) kao i vaspitno–obrazovni rad sa decom uzrasta od 3 do 5 godina ostvaruje se u objektu “Sanjalica“, u ulici Kajmakčalanskoj br. 42.

„BABY PALACE ANDJELA„ objekat Vila Luks. Vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od 4 godine do 5,5 godina kao i pripremni predškolski program ostvaruje se u objektu „Vila Luks“, u ulici Silvija Kranjčevića br.9

[vc_text_separator title=”КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ” color=”peacoc” border_width=”2″][vc_btn title=”www.bpandjela.com” style=”3d” shape=”square” color=”turquoise” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.bpandjela.com%2F||target:%20_blank|”][vc_btn title=”www.facebook.com/bpandjela” style=”3d” shape=”square” color=”blue” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.facebook.com/bpandjela%2F||target:%20_blank|”]

UPRAVNA ZGRADA, Bregalnička 9
office@bpandjela.co.rs
011.4069.553


Objekat BELA KULA, Bregalnička 7
belakula@bpandjela.co.rs
011.4037.114


Objekat SANJALICA, Kajmakčalanska 42
sanjalica@bpandjela.co.rs
011.41.40.410


Objekat VILA LUX, Silvija Kranjčevića 9
vilalux@bpandjela.co.rs
011.38.30.828

[vc_text_separator title=”АКТУЕЛНИ ОГЛАС ИЗ ПУБЛИКАЦИЈЕ ВОДИЧ ЗА РОДИТЕЉЕ” color=”peacoc” border_width=”2″]
[vc_text_separator title=”ГДЕ СЕ НАЛАЗИ” color=”peacoc” border_width=”2″]
[vc_message color=”success” message_box_style=”3d” style=”square” message_box_color=”success” icon_fontawesome=”fa fa-check”]УЗРАСТ:
од 2 до 7 година[/vc_message]

SANJALICA

BELA KULA


VILA LUX

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име