АКТУЕЛНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Приватна предшколска установа Монтесори звоно једина је установа ове врсте у Београду.
Примењујемо квалитетан програм раног васпитања и образовања деце од 15 месеци до поласка у школу.
Установа је настала као резултат успешног осмогодишњег рада са децом у Монтесори центру Звоно, пионира у овој области образовања код нас.
Монтесори педагогија се данас примењује широм света. Омогућава квалитетно одрастање и развој деце. Заснована је на научно утемељеним законитостима развоја који су основа оптималног, индивидуално усмереног развоја основних аспеката личности: физичког развоја, развоја интелигенције, језика, емоционалног и социјалног развоја. Деца уче кроз искуство, стичући животне вештине и применљива знања благовремено, својим темпом и према личном интересовању.
Бројна искуства наше деце у школи и успех на личном плану у погледу учења, радозналости и размишљања својом главом најбољи су показатељи успешности нашег програма.

Налазимо се у кући са двориштем опремљеној за рад према врхунским стандардима. Деца су у сталном контакту са природом захваљујући свакодневном боравку у дворишту уређеном по принципу природних игралишта, уз сађење и бригу о цвећу и поврћу и мноштво прилика за посматрање и упознавање живог света. Стручан кадар гаји топао однос са децом, подстиче успешан развој уз добро познавање сваког детета. Васпитачи су под сталном супервизијом и саветовањем Српске Монтесори асоцијације.
Захваљујући субвенцијама града, врхунско образовање доступно је по приступачним ценама.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Радослава Грујића 18, Врачар, Београд
061/ 175-22-84
pumontesorizvono@gmail.com

ГДЕ СЕ НАЛАЗИМО

УЗРАСТ ДЕЦЕ
од 1 до 6 година

Актуелни оглас

Галерија фотографија

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име