За све уметнике и креативце – септембарски УПИС у Артистикум центру за едукацију и развој уметности

Артистикум је центар који се бави подучавањем и креативним усмеравањем беба, деце, младих као и старијих полазника, из области ликовне и музичке уметности. Настали су из жеље да се уметничка сцена Београда непрестано развија и истражује у циљу уметничке одрживости.

Оно што од Артистикума можете да очекујете јесу занимљиви програми из света уметности и музике, прилагођени СВИМ УЗРАСТИМА. Издвајамо детаљнији опис за 4 најновија програма:

  1. Модни дизајн

Кроз рад на часовима деца се упознају са историјом костима како би им се приближила употребна вредност одеће, а тек онда естетска вредност исте у савременом добу. На тај начин уче да другачије посматрају одећу, како би и сами касније били у стању да осмисле уникатне одевне предмете, нову форму и облик већ стандардних одевних предмета. На крају школске године организује се изложбу радова као и модна ревију на којој ће се сви полазници представити кроз један од својих најбољих модела.

  1. Бебе Сениори“ – музичка радионица

Програм подразумева спој музике и покрета. На радионицама деца заједно са родитељима учествују у заједничким активностима. Док се деца  крећу, скачу, стоје на врховима прстију, истежу, плешу по соби и крећу заједно са родитељима уз музику, кроз програм Бебе сениори, они такође развијају комплексне физичке вештине које су од суштинског значаја за интеракцију са другима у свету који их окружује. Кроз песму и игру код деце развијамо музикалност, моторику и координацију, које подразумевају велики значај и олакшице на каснији развој детета.

  1. Часови Традиционалне музике за децу

Деца имају прилику да се упознају са нашом традиционалном музиком и инструментима за које можда никада нису ни чули. Традиционална музика је један од наших најинтересантнијих смерова за децу кроз који се трудимо да на савремени начин одржимо традицију српске музике и дечијих песама.

  1. Мали истраживачи“ – спој сликарства и музике за децу

Програм је замишљен тако да се деца на часовима упоредо упознају са светом музике и ликовне уметности. Радионица је базирана на развоју дечије креативности и оригиналности кроз игру и забаву. Сама музика је пуна асоцијација, звукова из природе која буде осећања и покрећу машту да деца могу да стварају сопствене слике и цртеже на основу својих осећања.

  1. Часови Клавира, Гитаре, Виолине и Хармонике

  2. Часови певања (соло, џез, поп и етно)

  3. Ликовне радионице цртања, сликања и вајања

  4. Калиграфија, Иконопис и Сликање на свили

  5. Креативно писање

Сви програми су прилагођени узрастима полазника који би у континуираном периоду били обучавани од стране младих, даровитих и перспективних уметника, професора и потврђених стручњака у педагошком раду из одређених области уметности.

Радимо са посебом пажњом , предано и стрпљиво уверени да у свакој особи постоји стваралачки потенцијал.

Користећи се одговарајућом стручном методологијом настојимо да тај потенцијал препознамо са циљем систематичног развоја, напретка и практичне примене. Тежимо јачању и неговању стваралачких потенцијала и развоју принципа „уметничког ума“АртистикУМ-а. Усвајање и развијање принципа „уметничког ума“ помаже да се сваком животном и професионалном задатку прилази са циљем стварања ремек дела.

ДОБРОДОШЛИ!

За све информације о упису, контактирајте нас:

Телефони: 064 000 2440 и 063 1333 052

Email: artistikumcentar@gmail.com

Web: www.artistikum.rs

Локација: Ресавска 78, Савски венац

FACEBOOK KOMENTARI:

коментара

ПОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Молимо унесите ваш коментар!
Молимо унесите овде ваше име